Vuodatus.netin ongelmien takia eilisten otteluiden selonteot päivittyivät vasta nyt perjantaiaamuna.

HPK - Kärpät 1-5 (1-2,0-1,0-2)

Illan kärkiottelussa Kärpät osoittautui liian vahvaksi ritaripaidoille, vaikka HPK oli saanut kokoonpanoonsa pitkään loukkaantuneen Mikko Jokelan, viime kauden kapteenin. Kärppälaumassa esiintyi tuorein hankinta Ross Lupaschuk, joka osoitti pelimiehen elkeitä. Hänelle merkittiin peräti kolme pluspistettä, kolme laukausta ja yksi pikkukakkonen. Tehopisteitä ei debyytissä kertynyt.

Kärppien viidestä maalista kaksi viimeisteli puolustaja Atvars Tribuncovs, joka tuplasi koko kauden maalimääränsä. Kärppäpelaajista tehoilla pääsi jo ensimmäisessä erässä tehonsa 1+1 kerännyt Janne Pesonen. Ottelu ratkesi kuitenkin vasta kolmannessa erässä, kun Kärpät heitti kaksi maalia 58 sekuntiin.

Jokerit - HIFK 4-1 (1-0,1-1,2-0)

Ottelun lopputulos ei anna oikeaa kuvaa pelitapahtumista. Ei sillä ettäkö myös Jokerit lopulta ansainnut voittoaan, mutta kolmen maalin ero on liikaa tämän tasaisen ottelun tapahtumista. Myös HIFK:lla oli omat mahdollisuutensa voittoon. Varsinkin toinen erä oli varsin vahvaa IFK-painostusta.

Peli ratkesi viisi minuuttia ennen päätössummerin soimista Kim Hirschovitsin ampumaan ylivoimamaaliin. Tämän jälkeen IFK:lla oli tilaisuus kavennusmaaliin ylivoimalla ajassa 57.16. Joukkue otti vielä maalivahtinsa Jan Lundellin vaihtoon ja yritti kaventaa kuudella neljää vastaan. Jokerien voiton sinetöinyt neljäs maali ei syntynyt alivoimalla, sillä narrilauma oli tullut täysilukuiseksi 11 sekuntia aikaisemmin. Maalin viimeisteli Clarke Wilm tyhjään rysään.

KalPa - JYP 5-4 ja (2-0,1-2,1-2,1-0)

Tomas Kurkan paluu KalPa-paitaan houkutteli Niiralan monttuun 4144 katselijaa. Kurka nousikin ottelun ratkaisijaksi jatkoajalla iskemällä kiekon ohi Sinuhe Wallinheimon ajassa 63.05. KalPa johtikin ottelua 53 minuutin kohdalla vielä 3-2, mutta JYP iski kaksi maalia 51 sekunnissa ja oli kääntänyt pelin heidän edukseen 4-3. Jatkoajalle kuitenkin mentiin, kun Jani Tuppurainen tasoitti vain 26 sekuntia ennen varsinaisen peliajan umpeutumista.

SaiPa - TPS 2-7 (1-4,1-2,0-1)

Idän spuknikit olivat täysin jäässä, kun TPS luisteli ja laukoi terävämmin. Ottelu ratkesi jo ensimmäisessä erässä. SaiPan ainoa lohto oli tehdä ottelun avausmaali. TPS:n Kai Nurminen ja Kent McDonell keräsivät tehot 1+1 mieheen.

Tappara - Ilves 3-0 (1-0,1-0,1-0)

Kierroksen ainoa nollapeli kirjattiin heikon alkukauden pelanneelle Tapparavahti Mika Lehdolle. Nyt hän oli mies paikallaan pysäyttäen kaikki Ilveksen yritykset. Maali per erä -tahtiin pelanneen Tapparan tehomieheksi nousi maajoukkueessakin käväissyt Petri Kontiola kahdella maalisyötöllään.

Ässät - Lukko 1-2 (1-0,0-2,0-0)

Länsirannikon herruus kamppailu oli kahden floppijoukkueen koitos. Ässät johti vielä ottelun puolivälissä Kristian Kuuselan ensierän maalilla. Lukko käänsi kuitenkin ottelun edukseen kahdessa ja puolessa minuutissa. Molemmat maalit värkkäsi ketju Toporowski-Saarenheimo-Haataja. Lukko esitteli joukkueen uuden maalivahdin, kun kanadalainen peräti 196-senttinen Tom Lawson torjui heidän maalinsuullaan. Hän pelasikin varmasti torjuen 29 laukausta.