SaiPa kärsii loukkaantumisista, kun puolustajat Joonas Rönnberg ja Pauli Levokari siirtyivät sairastuvalle. Lisäksi seuran ykkösmaalivahti Rob Zepp joutuu leikkaukseen ja täten huilaa koko loppukauden.

Viime kaudella HPK:n riveissä Suomen mestaruuden voittanut ja tällä kaudella 15 ottelua Bluesin riveissä kiekkoillut Mikko Laine siirtyy Elitserien-joukkue Timrån riveihin.

KalPa on irtisanonut kolmen pelaajansa sopimukset. Hyökkääjät Marko Ahosilta ja Sami Salonen ja puolustaja Kyle Peto saavat jatkossa etsiä uutta seuraa.

Alle odotusten pelannut HPK:n ruotsalaispuolustaja Fredrik Svensson siirtyy Sveitsin A-liigassa pelaavan Ambri-Piottan riveihin.

Ilveksen loukkaantumistilanne ei ota hellittääkseen - päinvastoin. Nyt tuoreimmat sairaslistalaiset ovat puolustajat Teemu Jääskeläinen ja Juha Alen. Entuudestaan Ilveksen sairaslistalla on neljä puolustajaa ja yksi hyökkääjä.

SaiPa on ottanut koeajalle 27-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Pat Kavanagh'n. Hänen on tarkoituksenaan on hakea pelipaikkaa joukkueesta joulutaukoon ulottuvalla try out -sopimuksella. Kavanagh on urallaan pelannut 14 NHL-ottelua Vancouverin ja Philadelphian riveissä.