Blues - Lukko 3-2 ja
Blues onnistui nousemaan sillasta, sillä Lukko johti ottelua kahden erän jälkeen jo 2-0. Bluesin 2-2 -tasoitusmaali syntyi vain minuutti 40 sekuntia ennen päätöstä. Lukko sortui ottelun kolmannessa erässä runsaasti jäähyilemään ja se kostaantui. Kolmannessa erässä raumalaisille tuomittiin peräti kuusi kakkosta, kun espoolaiset eivät joutuneet rangaistusboksiin lainkaan. Tämä näkyi myös kolmannen erän torjuntatilastossa, kun Lukkovahti Jere Myllyniemi torjui 21 kertaa, Blues-kassari Bernd Brückler vain kahdesti.

HPK - Pelicans 5-1
Joonas Vihkon kaksi maalia ja Aki Uusikartanon kolme maalisyöttöä, siinä ottelun tehomiehet. Ottelu oli kauttaltaan helppo nakki hämeenlinnan kiekkoritareille. Pelicansin kakkosvahtina ottelussa häärinyt Olli-Pekka Turtiainen sai avausminuuttinsa liigassa, kun 5-1 -tilanteessa vajaat 12 minuuttia ennen ottelun loppumista hänet vaihdettiin Antti Niemen tilalle.

Jokerit - Ilves 2-4
Ilves haki yllätysvoiton Ilmalasta. Ilveksen tehomiehenä hääräsi kaksi maalia ampunut Toni Koivisto. Narrilauman molemmat maalit merkittiin Jani Ridalle. Rita on nyt tehtaillut sarjassa 12 maalia ja pitää nyt maalipörssin kärkipaikkaa hallussaan ennen 10 osumaa viimeistelleitä Tapparan Stefan Öhmania ja Kärppien Mika Pyörälää.

KalPa - HIFK 5-1
IFK:n ylimielisyys ja KalPan taistelutahto, muuta ei tarvita. Siinä tämän kierroksen toisen jymy-yllätyksen juoni. Kolmannessa erässä KalPa latoi taululle kolme maalia, kun IFK istui viidesti jäähyaitiossa. Liigajumboa vastaan IFK ei saanut lauottua maalia kohti kuin 17 kertaa, joista Kimmo Kapanen torjui 16. Huomioitavaa oli kuitenkin se, että ottelu oli 39 minuutin jälkeen vielä tasan 1-1!

SaiPa - Kärpät 1-3
Oululaisten voittoputki kasvoi yhdellä. SaiPan akilleen kantapääksi muodostuivat toisen ja kolmannen erän alut. Niukista tappiolukemista SaiPan on kiittäminen maalivahti Mikko Strömbergia, joka torjui ottelussa peräti 45 kertaa, virkaveli toisessa päässä Tuomas Tarkkia työllistettiin 26 torjunnan verran.

Tappara - TPS 6-2
Ottelu ratkesi vasta kolmannessa erässä. Vielä erän alkuun Marko Kiprusoffin 2-2 -tasoitusmaali valoi uskoa turkulaisiin, mutta... 10 minuutissa ja kahdeksassa sekunnissa Tappara viimeisteli neljä maalia! Ottelun tehokkain oli kaksi maalia TPS:n rysään laukonut Teemu Nurmi.

Ässät - JYP 0-5
JYP lisäsi porilaisten ahdinkoa voittamalla peräti Ässät 5-0. Ottelun pistenikkarina hääräsi puolustaja Jaako Niskavaara tehoilla 1+2. Ottelu oli varsin jäähyrikas, sillä Ässille tuomittiin 14 jäähyä yhteensä 65 minuutin edestä. JYP selvisi yhdeksällä rangaistuksella ja 26 minuutilla. Kierroksen ainoan nollapelin torjui JYP:n Pekka Tuokkola. Tehtävä ei ollut helppo, sillä torjuntoja kirjattiin yhteensä 41 kappaletta.