Blues – HPK 1-4 (0-0,0-2,1-2) HPK osoittautui Bluesia paremmaksi joukkueiden välisessä kohtaamisessa. Kerhon neljälle maalille löytyi neljä eri tekijää, joista viimeisen iskenyt Jari Sailio sai laittaa kiekon tyhjään maaliin. HIFK – Kärpät 5-3 (0-1,4-0,1-2) Ensimmäinen erä ei paljoa IFK:lle lupaillut. Helsinkiläiset kuluttivat jäähypenkkiä peräti 18 minuutin edestä. Eipä ihme, että Kärpät onnistui viimeistelemään täysosumansa avauserässä ylivoimapelissä. HIFK sai kuitenkin uutta virtaa otteisiinsa, kun helsinkiläiset onnistuivat selvittämään ensierän lopulla kahden miehen alivoiman. Toinen erä olikin IFK:n ilotulitusta, kun joukkue tehtaili peräti neljä ylivoimamaalia. Tehokkaimpana pisteseppona hääräsi Janne Laakkonen kahdella maalilla ja yhdellä maalisyötöllä. Cory Murphy nakutti tehot 1+2 ja Raymond Murray tehot 1+1. Kolmannessa erässä Kärpät onnistui kaventamaan kahdesti kahden maalin päähän, mutta se ei auttanut. KalPa – TPS 1-2 rl (0-1,1-0,0-0,0-0,0-1) Vähämaalisen ottelun ainoat maalit merkittiin TPS:n Joni Yli-Torkolle ja KalPan Mats Hanssonille. Ottelu ratkesi vasta rangaistuslaukauskilpailussa, kun Kai Nurminen onnistui ohittamaan KalPa-vahti Kimmo Kapasen. Lukko – Ilves 2-3 (1-0,1-3,0-0) Ilveksen vahva toinen erä takasi pisteiden matkaamisen Hämeeseen. Ilveksen tehomiehenä hääräsi kahdessa maalissa mukana ollut Vesa Viitakoski tehoilla 1+1. Myös Radek Duda ja Marko Anttila saivat tehdyksi maalin mieheen. Lukon osumat merkattiin ulkomaalaisvahvistuksille Josef Strakalle ja Shayne Toporowskille. Pelicans – JYP 2-1 (0-0,2-1,0-0) Toinen kolmesta vähämaalisesta ottelusta nähtiin Lahdessa. Ottelun kaikki osumat syntyivät kamppailun toisessa erässä. Pelicans meni johtoon Karo Koivusen maalilla, JYP tasoitti Tommi Hannuksen toimesta ja voittomaalin viimeisteli Kari Sihvonen. SaiPa – Ässät 1-2 rl (0-0,1-0,0-1,0-0,0-1) Ässät nousi tasoihin ja lopulta rankkukisassa voittoon. Mikko Hakkaraisen avausmaali riitti SaiPalle vain yhteen sarjapisteeseen. Kolmannen erän alussa Tuomas Huhtasen tasoitusmaali takasi pistejakoa, kunnes vasta rankuissa Marko Kivenmäki ratkaisi pelin patapaidoille. Tappara – Jokerit 4-3 (1-1,2-0,1-2) Sisuuntuneempi ja aktiivisempi kotijoukkue vei jätti pisteet Tampereelle. Numerollisesti tasainen ottelu oli kauttaaltaan Tapparan hallintaa. Maalivahtien torjuntojen jakautuminen (Andy Chiodo, 41 – Mika Lehto, 24) kertoo kummassa päässä peli loppujen lopuksi pyöri. Tapparan tehopisteet jakautuivat äärimmäisen tasaisesti, sillä yksikään pelaaja ei yltänyt yli yhden pisteen. Jokereista Petri Pakaslahti saalisti kaksi syöttöpistettä.