HIFK - Ässät 3-1 (1-0,2-1,0-0)
Kotijoukkue HIFK juhlisti 109-vuotista taivaltaan kaatamalla porilaiset 3-1 luvuin. Kaksi maaleista viimeisteli IFK:n selkäranka eli ykkösketju. Lennart Petrell ja Stephen Guolla merkauttivat tehot 1+1 mieheen. Maalissa Aleksis Ahlqvist torjui kauden toisen ottelunsa IFK:n maalissa. 32 torjuntaa ja vain yksi päästetty maali. Virkaveli Matti Kaltiainen torjui Ässien maalilla 25 kertaa.

Ilves - SaiPa 3-5 (1-1,2-1,0-3)
Lappeenrantalaisten vahva kolmas erä käänsi tasaisen ottelun vierailijoille. Ottelun voittomaali oli vähintäänkin erikoinen. SaiPan Mikko Hakkaraiselle oli tulossa jäähy ja Ilves otti kuudennen kenttäpelaajan jäälle, kun maalivahti Tuukka Rask luisteli vaihtoon. Kiekko oli pitkään tamperelaistan hyökkäyspäädyssä, jossa kiekko ajautui puolustaja Mikko Kuukalle. Tämän lyöntilaukauksen Janne Jokila blokkasi polvisuojuksellaan, ja siitä kiekko valui kohti tyhjään Ilvesmaaliin. Pienen neuvottelun jälkeen päätuomari Jari Levonen hyväksyi maalin.

JYP - Blues 5-4 rl (1-0,1-2,2-2,0-0,1-0)

Tasaisessa kamppailussa Blues sortui liiaksi jäähyilemään. Koko ottelussa JYP:llä oli 11 ylivoimatilaisuutta, ja niistä peräti neljä ottelun kolmannessa erässä. Kolmannessa erässä Bluesvahti Ari Ahonen oli täystyöllistetty ja hänelle kirjattiin peräti 23 torjuntaa, kun koko ottelussa niitä oli 48. Vaikka maaleissa ottelu oli tasainen, voidaan lisäpisteen jäämistä Jyväskylään pitää oikeutettuna kotijoukkueen vahvan, mutta tehottoman kolmannen erän ansiosta.

Kärpät - Tappara 2-3 (1-0,1-3,0-0)

Kärppien pitkä voittoputki pamahti poikki. Kärpät johti ottelua vielä kamppailun puolivälissä Kalle Sahlstedtin tekemällä alivoimamaalilla. Johtoasemaa ei kestänyt kuin 39 sekuntia, kun Teemu Normio tasoitti pelin ja vain kolme minuuttia myöhemmin Stefan Öhman viimeisteli kamppailun voittomaalin.

Lukko - KalPa 3-4 rl (1-3,1-0,1-0,0-0,0-1)

Kotijoukkue Lukko nousi vielä tasoihin 3-3:een, vaikka kuopiolaiset johtivat peliä vajaan 12 minuutin kohdalla jo 3-0. Ensimmäisellä kaudellaan KalPan kapteeniksi noussut Martin Sonnenberg oli mukana jokaisessa kolmessa maalissa tehoilla 1+2. Koko ykkösketju  sai mukavasti tehoja, kun Matt Davidson saalisti tehot 1+1 ja Timo Koskela 0+2. Lukon takaa-ajon aikaansaaja oli tuttu tehomies Josef Straka, nyt tehot 1+1.

Pelicans - Jokerit 2-4 (0-1,2-0,0-3)

Jani Ritan vahva panos ottelun kolmannessa erässä käänsi pelin Jokereille. Jokerien ensimmäisessä erässä hankkima johtoasema haihtui toisessa erässä, mutta kolmannen erän Jokerien kolme maalia olivat myrkkyä lahtelaisille. Rita viimeisteli ottelun kolmannessa erässä kaksi maalia, joista jälkimmäisen (2-4 -maali) alivoimalla.

TPS - HPK 0-2 (0-2,0-0,0-0)

HPK pokkasi kahden maalin voiton osumille, jotka tehtiin jo ensimmäisessä erässä. TPS haki vimmatusti tasoitusta, mutta HPK:n veräjänvartija Mika Oksa onnistui pitämään maalinsa koskemattomana heittäytyen 43 laukauksen tielle. SM-liigan parhaimpien pelaajien joukkoon kuuluva Jani Hurme joutui antautumaan kahdesti, ja sai tilille huomattavasti vähemmän torjuntoja (25 kpl).