Illan ottelu: HIFK - Tappara 4-1

Isot kissat veivät ottelun ensimmäisen ja kolmannen erän. Erikoista ottelussa se, että ensimmäiset erän maalintekijöinä kunnostautuivat Lasse Korhonen ja Patrik Lostedt, jotka tekivät kauden ensimmäiset liigamaalinsa. Kyseessä oli myös molempien herrojen uran ensimmäiset täysosumat SM-liigassa.
Ottelun sankari oli IFK:n maalinsuulle kahden ottelun tauon jälkeen palannut Jan Lundell, joka torjui ottelussa 39 kertaa. Tapparan maalivahti Tommi Nikkilä torjui vain 20 kertaa, vaikka päästi neljä täysosumaa selkänsä taakse. Illan tehokkain pelaaja oli kotijoukkueen kultakypärä Rem Murray 1+1 tehoillaan. Hänen alivoimalla tekemänsä 3-1 -maali oli käänsi pelin IFK:lle. Tapparan ainokainen merkattiin konkari Janne Ojaselle.

Ilves - KalPa 2-5

Tasainen kamppailu kääntyi sarjajumbo kuopiolaisille vasta kolmannen erän jälkimmäisellä kymppiminuutilla. Vajaassa yhdeksässä minuutissa KalPa iski kolmesti ja viimeinen maali syntyi vain sekuntia ennen täyttä aikaa. Illan tehokkaimmat olivat Jarkko Kauvosaari 2+0, Jani Tuppurainen 1+1 ja Juha Alastalo 0+2.

JYP - HPK 1-3

JYP:n erikoinen avausmaali ei aiheuttanut päänvaivaa hyvään vireeseen päässeelle hämeenlinnalaisryhmälle. Ottelun tehokkain pelaaja oli Toni Mäkiaho tehoilla 1+1.

Kärpät - Jokerit 4-3

Narrilauma ryssi kolmen maalin johtoaseman ottelun kolmannessa erässä. Kärpät latoi reilussa 10 minuutissa neljä maalia ja peli kääntyi näin kotijoukkueelle. Kärppien maaleista kaksi viimeisteli Mika Pyörälä. Voittomaalin tehnyt puolustaja Topi Jaakolalle kirjattiin myös yksi maalisyöttö.

Lukko - SaiPa 9-4

Raumalaiset iskivät kolmannessä erässä peräti kuusi maalia! Läpi kauden tehottomuudesta kärsinyt raumalaisnippu onnistui kuudessa minuutissa viidesti maalinteossa. Petri Lammassaari oli ottelun tehopelaaja tehoilla 1+2.

Pelicans - Ässät 5-0

Ei uutta tämän taivaan alla eli Ässien ahdinko syvenee. Hyvin liikkunut lahtelaisnippu hassutteli porilaisia viiden maalin edestä. Vaikka Pelsun voitto syntyi viiden maalin erolla, piti veskari Matti Kaltiainen lukemat siedettävinä 42 torjunnallaan. Pelicans-vahti Antti Niemi ei joutunut rumputuleen, sillä koko ottelussa hänelle laskettiin 18 torjuntaa.

TPS - Blues 2-1

Kierroksen vähämaalisin ottelu nähtiin Elysée areenalla. TPS oli voitostaan huolimatta alakynnessä koko ottelun ajan. Kolmannen erän alkuun syntynyt Aki Bergin 2-0 maali oli se tärkeä tekijä, mikä takasi kolmen pisteen jäämisen Turkuun. Jani Hurme turkulaismaalissa torjui erinomaisesti 37 kertaa.